Serik Belediyespor Bülent Akan ile 2 yıllığına sözleşme imzalandı.

Misli.com 2. Ligde mücadele eden Serik Belediyespor kulübü, Teknik Direktör Serhat Gülpınar ile sözleşmeyi feshettikten sonra Bülent Akan ile 2 yıllığına sözleşme imzalandı.Teknik Direktör Bülent Akan, Serik Belediye Başkanlığında düzenlenen imza töreni ile yeşil beyazlı renge bağlandı. 

06 Temmuz 2021
Serik Belediyespor Bülent Akan ile 2 yıllığına sözleşme imzalandı.

 

Misli.com 2. Ligde mücadele eden Serik Belediyespor kulübü, Teknik Direktör Serhat Gülpınar ile sözleşmeyi feshettikten sonra Bülent Akan ile 2 yıllığına sözleşme imzalandı.
Teknik Direktör Bülent Akan, Serik Belediye Başkanlığında düzenlenen imza töreni ile yeşil beyazlı renge bağlandı. İmza töreni sırasında konuşan Halil Deligöz, “Yaklaşık 20 gün önce Serhat Gülpınar hocamızla anlaşmıştık.

 

Başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz” dedi.

 

Teknik Direktör Bülent Akan ise, “Biz Serik Belediyespor’a değer katmaya geldik. Marka değerini bir üst noktaya çıkartmaya geldik. 2 yıllık sözleşme esnasında amacımız takımı birinci lige çıkartabilmek. Bunu yapacak donanıma sahibiz. Hem oyuncu hem de teknik heyeti çok iyi biliyoruz. Önemli olan bunu harmanlayıp hep beraber herkesin desteği ile Serik Belediyespor’u bir üst lige çıkartmaya çalışacağız. Bunu başaracak güçteyiz " dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.