Başkan Tütüncü , Ünsal mahallesi sakinleriyle gözleme pişirdi.

ANTALYA,KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hafta sonu Ünsal Mahallesi'ni ziyaret etti. Gözleme yapan kadınların yanına giden Başkan Tütüncü, hal hatır sorduktan sonra "Ablalarıma biraz da ben yardım edeyim" diyerek, döndürgeç ile odun ateşinin başında sacda gözleme pişirdi. 

29 Mart 2021
Başkan Tütüncü , Ünsal mahallesi sakinleriyle gözleme pişirdi.

Başkan Tütüncü, Ünsal sakinleriyle gözleme pişirdi

Kepez'in 68 mahallesini ve mahalle muhtarlarını sürekli ziyaret ederek, istek ve talepleri dinleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hafta sonu da Ünsal Mahallesi'ni gezdi. AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve beraberindeki heyetle önce Mahalle Muhtarı Ali Yaylalı'yı ve ailesini evinde ziyaret eden Başkan Tütüncü, ardından mahalle sakinlerine uğradı. Mahallede gözleme yapan kadınların yanına da giden Tütüncü, kolaylıklar dileyerek, "Ablalarıma biraz da ben yardım edeyim" diyerek, eline aldığı döndürgeçle sacda gözleme pişirdi. Başkan Tütüncü, "Ablalarım oluyor değil mi?" diye sormayı da ihmal etmedi.

ÜNSAL'A DOĞAL YAŞAM PARKI

Ünsal mahallesindeki ziyaretlerini sürdüren Tütüncü, doğayla iç içe yaşayan mahalle sakinlerine "Cennet gibi bir yerde yaşıyorsunuz" dedi. Mahalle sakinlerinin pandeminin insanlara doğayla iç içe yaşamayı öğrettiğini söylemeleri üzerine Başkan Tütüncü, "İnsanlar artık doğada olacak, doğayla buluşacak. Dolayısıyla biz toprağın değerini bileceğiz. Tarımın değerini bileceğiz. Ben hep söylüyorum. Tarım, tarım, tarım. Toprak, toprak, toprak. İşte bu sebeplerden dolayı Kepez'de 12 yılda 3,5 milyon metre kareden daha fazla yeni yeşil alan ürettik. Türkiye'de bu bir rekordur. Şimdi yine 2021'de yeni bir hedefimiz var. Ünsal Mahallesi'ne güzel bir doğal yaşam parkı kazandıracağız" diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.