MOBİL KUAFÖR TIRI GÜNDOĞMUŞ’TA

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN MOBİL KUAFÖR TIRI, GÜNDOĞMUŞ’TA PANDEMİ ÖNLEMLERİ KAPSAMINDA 215 VATANDAŞA SAÇ KESİMİ, SAKAL TIRAŞI VE KİŞİSEL BAKIM HİZMETİ VERDİ. 

11 Mart 2021
MOBİL KUAFÖR TIRI GÜNDOĞMUŞ’TA

Mobil Kuaför Gündoğmuş’ta 215 vatandaşa hizmet verdi

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Mobil Kuaför Tırı, Gündoğmuş’ta pandemi önlemleri kapsamında 215 vatandaşa saç kesimi, sakal tıraşı ve kişisel bakım hizmeti verdi.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Mobil Kuaför Tırı, kırsal bölgeleri karış karış dolaşarak, ücretsiz kuaförlük hizmeti sunmaya devam ediyor. Mobil kuaförün son durağı Gündoğmuş’un Karabul, Senir, Karadere, Güneyyaka, Bedan (Bedan İlkokulu), Çamlıalan, Karaköy, Yeniköy, Köprülü Mahalleri oldu. Ekipler 3 gün boyunca genç, yaşlı, çocuk 215 vatandaşa hizmet verdi.

Sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde Gündoğmuşlu vatandaşların saç kesimi ve bakımları yapıldı. Köprülü İlkokulu bahçesine park eden Mobil Kuaför, çocukların saç kesimini yaptı. Rahatsızlığı nedeniyle gelemeyecek durumda olan yaşlı vatandaşlara da evinde hizmet sunuldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.