4 ay boyunca ölen annesinin cansız bedeni ile aynı evde yaşadı

Japonya’da 4 ay boyunca ölen annesinin cansız bedeni ile aynı evde yaşayan bir adam, sosyal yardım görevlisinin yaşlı kadınla iletişim kuramamasının ardından evi ziyaret etmesiyle yakayı ele verdi. 

05 Mart 2021
 4 ay boyunca ölen annesinin cansız bedeni ile aynı evde yaşadı

Akılalmaz olay: Ölü annesiyle aynı evde 4 ay yaşadı

 

Japonya’nın Hokkaido eyaletinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Hakodate şehrinde yaşayan 43 yaşındaki Hiromitsu Yamamoto’nun, ölen annesinin cansız bedenini 4 ay boyunca evde sakladığı ortaya çıktı.

Bir sosyal yardım görevlisinin yaşlı kadınla iletişim kuramamasının ardından evi ziyaret etmesiyle ortaya çıkan olayın ardından ceset üzerinde herhangi darp izinin tespit edilemediği bildirildi.

DOĞAL SEBEPLERDEN ÖLMÜŞ

Yarı zamanlı işçi olarak çalıştığı öğrenilen Yamamoto, polis tarafından tutuklanırken, ifadesinde 70’li yaşlarındaki annesinin Kasım ayı başında hayatını kaybettiğini söylediği belirtildi.

Kadının doğal nedenlerle hayatını kaybettiği belirlenirken, Yamamoto’nun ölümü polise neden bildirmediğini belirlemek üzere detaylı soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.