Yenilmezlik serisini toplamda 6, deplasmanda ise 4 haftaya çıkardı.

FRAPORT TAV Antalyaspor, ligin 22'nci haftasında deplasmanda Gençlerberliği'ni 1-0 mağlup etti. Kırmızı beyazlılar bu galibiyetle yenilmezlik serisini toplamda 6, deplasmanda ise 4 haftaya çıkardı. 

01 Şubat 2021
Yenilmezlik serisini toplamda 6, deplasmanda ise 4 haftaya çıkardı.

Antalyasporda yenilmezlik toplamda 6, deplasmanda 4 haftaya yükseldi

 

Fraport TAV Antalyaspor, deplasmanda Gençlerbirliği'ni yenerek puanını 29'a yükseltti. Akdeniz temsilcisi 22 haftada 7 galibiyet, 8 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. Kırmızı beyazlılar, sahasında 6-0 kaybettiği Atakaş Hatayaspor maçından sonra oynadığı 6 maçta yenilgi yüzü görmeyerek başarılı bir performans sergiledi.

6 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Antalyaspor, son 6 maçını kaybetmeyerek 12 puanı hanesine yazdırdı. Akdeniz ekibi bu maçlarda 3 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Fraport TAV Antalyaspor, Fatih Karagümrük, Göztepe ve bu hafta oynadığı Gençlerbirliği'ni yenerken, Galatasaray, Trabzonspor ve İH Konyaspor maçlarında sahadan beraberlikle ayrıldı.

 

 

Kırmızı beyazlılar deplasmanda oynadığı son 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde etmeyi başarırken, yenilgi yüzü görmedi. Antalyaspor deplasmanda kazandığı 12 puanın 8'ini son 4 maçta toplayarak başarılı bir periyodu geçirdi.

 

SİDNEY SAM, DOĞUM GÜNÜNDE GOLÜ HATIRLADI

Fraport TAV Antalyaspor'un yıldız golcüsü Sidney Sam, 86 gün sonra Gençlerbirliği maçında gol sevinci yaşadı. Kırmızı beyazlıların sezon başında takıma dahil ettiği Alman oyuncu, başkent temsilcisine doğum gününde gol atma başarısı elde etti. Alman oyuncu ilk golünü 5'inci hafta oynanan Gaziantep FK maçında kaydederken, ikinci golünü ise 2-2 sona eren Kasımpaşa maçında atma başarısı elde etti. 33 yaşındaki deneyimli oyuncu, 1-0 kazanılan Gençlerbirliği maçında da attığı golle toplamda Antalyaspor formasıyla 3'üncü kez gol sevinci yaşadı. Sam'in attığı 3 golle kırmızı beyazlı takım 5 puan kazandı.

705 DAKİKA FORMA GİYDİ

Sidney Sam, Antalyaspor ile ligde 12 maçta forma giyerken 3 gol atıp asist yapma başarısı elde edemedi. Alman yıldız, bu süre zarfında 705 dakika formayı terletirken, 1 sarı ve 1 kırmızı kart gördü. Sidney Sam, Türkiye Kupası'nda 176 dakika forma giyerken gol ya da asist yapamadı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.