YENİ YILA YENİ UMUTLARLA GİRİYORUZ!!!

ANADOLU BİRLİĞİ PARTİSİ GENEL BAŞKANI BEDRİ YALÇIN ANTALYA'DA ETKİSİNİ HER GECEN GÜN ARTTIRAN ESNAF İNDİRİM KARTI İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU. 

02 Ocak 2021
YENİ YILA YENİ UMUTLARLA GİRİYORUZ!!!

 

07 HABER MUHABİRİ'NE AÇIKLAMALARDA BULUNAN ANADOLU BİRLİĞİ PARTİSİ GENEL BAŞKANI BEDRİ YALÇIN ESNAF İNDİRİM KARTI İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİ ŞU ŞEKİLDE İFADE ETTİ.''Değerli kardeşlerim Yeni yıla yeni umutla giriyoruz. Esnafın her zaman yanında olan esnaf indirim kartı yeni bir umut oldu. Esnaf kardeşlerimizin yararlanacağı ve esnaf kardeşlerimizin ailelerininde yaralanacağı esnaf indirim kartını ülkemize ve insanlarmıza kazandıran başta Köksal Selçuk bey olmak tüm ekibe tüm kardeşlerime ve sizlere teşekkür ederim.Bu esnaf indirim kartı olmazsa olmaz olacak ve herkesin bu karta ihtiyacı var.'' 

ANTALYA'DA PEK ÇOK SEKTÖRDE KULLANILAN ESNAF İNDİRİM KARTI İNDİRİMLERİNDEN SİZDE YARARLANMAK VE ESNAF İNDİRİM KARTI SAHİBİ OLMAK İSTİYORSANIZ AŞAĞIDAKİ NUMARADAN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.

BÖYLE ZORLU BİR SÜREÇTEN GEÇERKEN HEM ESNAF HEM DE MÜŞTERİ İÇİN BÖYLE YENİLİKLERE İHTİYAÇ VAR.

İLETİŞİM:05432181000
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.