Derebucak ilçesinde corona vakaları sıfırlandı

Konya'nın Derebucak İlçe Kaymakamı Hamza Selçuk, ilçede yaşayan vatandaşların kurallara uymaları sonucunda yörede corona virüsü vakalarının sıfırlandığını söyledi. 

01 Ocak 2021
Derebucak ilçesinde corona vakaları sıfırlandı

Derebucak ilçesinde corona vakaları sıfırlandı

 

Derebucak Kaymakamı Hamza Selçuk, ilçede vaka sayısının sıfırlandığını söyledi.

Selçuk yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Corona virüsü Bilim Kurulu ve bakanlığımız tarafından alınan tedbirlerin etkisini göstermesi, başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere ilçemizde corona virüsle mücadelede görev alan tüm kamu çalışanlarımızın gayretli çalışmaları ve kıymetli vatandaşlarımızın kurallara riayeti neticesinde ilçemizde corona virüs vakaları sıfırlanmıştır. Bundan sonraki süreçte bu durumu kalıcı hale getirmek için kurallara hep birlikte uymaya devam etmek zorundayız. Lütfen tedbirlere sıkı sıkıya riayet etmeye devam edelim, maske, mesafe ve hijyen kurallarını elden bırakmayalım” ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.