CHP ANTALYA İL BAŞKANLIĞINDAN ESNAF İNDİRİM KARTINA TAM DESTEK!

Günden güne çığ gibi büyüyen Esnaf İndirim Kartı siyasilerinde desteğini alıyor. CHP Muratpaşa ilçe başkanı Hasan Şahinden sonra, CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’ da esnaf indirim kartına destek verdiklerini belirtti. 

24 Aralık 2020
CHP ANTALYA İL BAŞKANLIĞINDAN ESNAF İNDİRİM KARTINA TAM DESTEK!

 

 

CHP İl Başkanı Nusret Bayar yaptığı açıklamada ‘’ Pandemi sürecinde esnafımız ve vatandaşlarımız çok zor durumda. Hükümet hem esnafımıza, hem yoksul vatandaşımıza gereken desteği vermiyor. Ama esnaf indirim kartı aracılığıyla yoksul vatandaşlarımız, ihtiyacı olan vatandaşlarımız, esnaf indirim kartının anlaşmalı olduğu iş yerlerinden, petrollerden uygun fiyatlarla alışveriş yapabilir. Bu indirimler %3ten %50 ye kadar devam edebiliyor. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı olarak, hem bu zor koşullarda kalan esnafımızın, hem de işsiz, aşsız olan vatandaşımızın yanındayız. Burada her iki kesimi birleştirmek için Esnaf İndirim Kartını cebimizden uzak tutmayalım, her zaman yanımızda taşıyalım’’ dedi.

Esnaf İndirim Kartı Artık Antalya Genelinde büyük bir ilgi ve desteğe sahip. Yeme-içme ,hizmet, Akaryakıt,Giyim,Ayakkabı gibi aklınıza gelebilecek hemen hemen her sektörde Esnaf İndirim kartı Kullanılmaktadır. Sizde Esnaf İndirim Kartı ayrıcalık ve indirimlerinden faydalanmak için aşağıda yer alan iletişim numarasından Esnaf İndirim Kartınızı Adresinize isteyebilirsiniz.

İLETİŞİM:05432181000

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.