13 Ağustos 2026 Perşembe ANTALYA 28°
SON DAKİKA

Abdest alır gibi yaptı, 10 bin lirayı çaldı

İstanbul'da bir mescide abdest alma bahanesiyle gelen hırsız, burada gözüne kestirdiği Kutbettin Kandemir'in askıdaki ceketinden 10 bin lirayı alarak kayıplara karıştı.

21 Aralık 2020 34,1B okunma
Abdest alır gibi yaptı, 10 bin lirayı çaldı
Abdest alır gibi yaptı, 10 bin lirayı çaldı

Olay, Zeytinburnu ilçesinde bağlı Beştelsiz mahallesinde bulunan bir mescitte meydana geldi. Kutbettin Kandemir ödeme yapacağı için bankadan bir miktar para çekti. Ödeme yapmadan önce namaz kılmak isteyen Kandemir, abdest almak için bir mescide girdi.

 

Abdest aldığı sırada içeriye giren hırsız, abdest alma bahanesiyle ceketini çıkarıp Kutbettin Kandemir’in askıda asılı olan ceketinin yanına astı. O sırada hırsız kendi ceketinin cebini karıştırıyormuş gibi yapıp, el çabukluğuyla 10 bin lirayı alarak kayıplara karıştı.

Parasının çalındığını fark eden adam durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri mescidin kameralarını inceleyerek, hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.
Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.