Veli Ağbaba’nın corona tedavisi hastanede devam edilecek
Corona virüse yakalanan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın tedavisine Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde devam edilecek.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 28 Kasım’da corona virüse yakalanması sonrası evde karantina altına alınmıştı. Karantinadaki Ağbaba'nın, ciğerlerde tutulum ve kalp çarpıntısı nedeniyle tedavisine Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde devam edeceği bildirildi. Kortizon ve ilaç tedavisi uygulanan CHP’li Ağbaba’nın Pazar günü çekilecek olan tomografi sonucuna göre tedavi yöntemi hakkında karar verilecek.
CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Genel Başkan Yardımcımız ve milletvekilimiz Veli Ağbaba’yı hastanede ziyaret ettim. Kovid-19 nedeniyle akciğerlerinde oluşan tutulumdan dolayı tedavisi hastanede devam ediyor. Ziyaretler yasak, herkese selamları var en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum” dedi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

9 belediye başkanı AK Parti’ye katılıyor: İşte o isimler

TİMBİR’den medya için kritik rehber: “Yanıltıcı bilgi” suçunda 33 soru,…

TFF’den bahis soruşturması sürecine ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ekonomi kurmaylarıyla toplantı

700 bin kişilik İçişleri ailesi görev başında
