Üvey babasını annesine şiddet uyguladığı için öldürmüş
Sakarya'nın Erenler ilçesinde tartıştığı üvey babası Mustafa Yavuzu (39) silahla vurarak öldüren 15 yaşındaki E.K. tutuklandı. E.K. ifadesinde, üvey babasının annesine şiddet uyguladığını, üzerine doğru gelince rastgele ateş ettiğini söyledi.

Erenler ilçesi Yeşiltepe Mahallesi’nde ikamet eden E.K., geçen hafta cuma gecesi üvey babası Mustafa Yavuz’u tabanca ile ateş ederek öldürdü. E.K. olayın ardından gözaltına alınırken, tabancanın üvey babasına ait olduğu belirlendi. Adliyeye sevk edilen E.K. tutuklandı.
“3 AYDIR ANNEME VE BANA ŞİDDET UYGULUYOR”
E.K. savcılıkta verdiği ifadesinde, evde annesi Ö. Y. (38), üvey babası Mustafa Yavuz ve üvey kardeşi S.Y. (16) ile yaşadıklarını söyledi. Üvey kardeşi S.Y. ile birlikte üvey babası Mustafa Yavuz’un tamirhanesinde çalıştığını ifade eden E.K., üvey babasının 3 aydan beri annesi ve kendisine şiddet uygulandığını belirtti.
E.K., “Üvey babam son dönemde sürekli şiddet uygulamaya başlamıştı. Anneme şiddet uyguluyordu. Olay günü yine evde tartışma çıktı. Evde yaşanan arbedenin ardından üvey babam üvey kardeşimi de alarak evden çıkıp gitti. Bir saat sonra geri döndüğünde tartışma yeniden başladı. Tartışma başlayınca üvey babamın evdeki silahının yerini biliyordum. Aldım ve üzerime yürümeye başladığında rastgele ateş ettim. Üvey babam yere yığıldı. Öldürme kastıyla ateş etmedim” dedi.
Mustafa Yavuzun önceki eşinden olan oğlu S.Y. ise ifadesinde cinayeti görmediğini, silahın ateşlendiği sırada başka bir odada olduğunu söyledi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Fon soruşturmasında Fatma Betül Sayan Kaya tutuklandı

Fon soruşturmasında Fatma Betül Sayan Kaya için tutuklama talebi

Almanya’dan Türk iş insanlarına vize kolaylığı için yeni adım

Çanakkale'de 50 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

Türkiye'de orman yangınları yüzde 35 azaldı
