Adana'da sahte para kullanırken kılık değiştiren şüpheli, cinsel uyarıcı hap alırken yakayı ele verdi

Adana'da piyasaya sahte para süren 3 şüpheliden 2'si tutuklanırken, birinin ise kılık değiştirerek alışveriş yaptığı tespit edildi. Kılık değiştiren şüpheli, cinsel uyarıcı hap almak için gittiği eczanede yakayı ele verdi. Şüphelilerin adreslerinde sahte dolarlar ve uyuşturucular ele geçirildi. 

13 Ekim 2020
Adana'da sahte para kullanırken kılık değiştiren şüpheli, cinsel uyarıcı hap alırken yakayı ele verdi

 
 
 
Adana'da meydana gelen olayda, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, piyasaya sahte para süren zanlılara yönelik 8 Ekim'de düzenlenen ve gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'sinin tutuklandığı operasyona ilişkin yeni bilgiler geldi.
 
ALIŞVERİŞ YAPARKEN FARKLI KILIKLARA GİRDİ
 
Tutuklanan iki şüpheliden Mahir Y.'nin sahte parayla alışveriş yaptığı yerlerde farklı kılıkta görüldüğü belirlendi.
 
Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, zanlı Mahir Y'nin, cinsel uyarıcı hap almak için gittiği bir eczanede uzun saçlı olduğu, başka bir eczanede ise kısa saçlı ve gözlüklü olduğu görülüyor. Alışveriş sonrası verilen sahte doları inceleyen ve gerçeğiyle ayırt edemeyen eczane görevlisi, daha sonra zanlıya para üstü veriyor.
 
 
SAHTE DOLAR VE UYUŞTURUCULAR YAKALANDI
 
Eczane ile tekel bayilerinden sahte banknotlarla alışveriş yaparak esnafı dolandırdığı belirlenen şüphelilere yönelik çalışma başlatan polis ekipleri, Mahir Y, Hakkı Y. ve Ömer D'yi yakalamıştı. Adreslerinde sahte 100 dolarlık 13 banknot ile sentetik uyuşturucu ele geçirilen zanlılardan Mahir Y. ve Hakkı Y. tutuklanmış, Ömer D, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.