İnşaat alanında korkunç olay! Göçük altında kalan iş arkadaşlarının kurtarılması için çaresizce beklediler

Kahramanmaraş'ta bir inşaatın istinat duvarının yapımı sırasında oluşan göçük sonucu 2 işçi toprak altında kalarak hayatını kaybetti. Olayda bir işçi de yaralandı. 

12 Ekim 2020
İnşaat alanında korkunç olay! Göçük altında kalan iş arkadaşlarının kurtarılması için çaresizce beklediler

 
Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğluilçesi Beyazıtlı Mahallesi'ndeki bir inşaat alanında meydana gelen olayda, inşaat alanı istinat duvarı çalışması esnasında gerçekleşen toprak kayması neticesinde, alanda çalışmakta olan işçilerden ikisi toprak altında kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans-itfaiye ve kurtarma ekipleri sevk edildi.
 
 
CANSIZ BEDENLERİ TOPRAK ALTINDAN ÇIKARTILDI
 
Kurtarma ekipleri ve çevreden gelen vatandaşların yardımıyla göçüğün altında kalan 28 yaşındaki Cengiz Yıldırım ve 59 yaşındaki Alaadin Zevkli adlı işçinin cansız bedenleri toprak altından çıkarıldı. 1 işçi ise hafif şekilde yaralandı. Hayatını kaybeden işçilerin cansız bedenleri otopsi için Necip Fazıl Şehir Hastanesine kaldırıldı. Olay yeri savcılık incelemesi için koruma altına alındı.
 
 
TAHLİYE İŞLEMLERİ YAPILACAK
 
Göçük sonrası Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan'da inşaat alanına gelerek yetkililerden bilgi aldı. Hayatını kaybedenlere rahmet dileyen Kaymakam Okatan, inşaat alanının üst kısmındaki binalarda tahliye işlemlerinin yapılacağını söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.