ABP Genel Başkanı Bedri Yalçın'dan, DSÖ açıklaması

İSTANBUL’DA AYASOFYA İLE BİRLİKTE DSÖ’NÜN ŞUBE AÇMA KARARI 

11 Temmuz 2020
ABP Genel Başkanı Bedri Yalçın'dan, DSÖ açıklaması

Anadolu Birliği Partisi, Sağlık Bakanı’nın Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölge Direktörü Hans Kluge ile Ankara’daki  görüşmesi sonrası, alanında tek olduğu iddiası ile İstanbul’da acil durum ofisinin açılacak olmasına karşı olduklarını açıkladı.

ABD’nin araştırma yaptıktan sonra yardımı kestiği ve ayrıldığını açıkladığı DSÖ’ye Türkiye’nin kol kanat açmasının anlaşılır bulmadıklarını söyleyen Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri YALÇIN, “Artık tüm dünya biliyor ki, DSÖ’yü,  dünyanın 7 büyük silah üreten şirketinde hissesi olan, ilk stajını silah sanayinde yapan sözde insan sağlığı için çaba harcayan Bill Gates finansa ediyor ve yönetiyor. DSÖ, dünya sağlığı ile değil, küresel güçlerin dünya hakimiyeti için çaba gösteriyor.  Türkiye bugünlerde bırakın DSÖ’ye İstanbul’da yer vermeyi, ayrıldığını söylemeliydi.” dedi.

Bedri YALÇIN yaptığı açıklamada, “Türk Milleti adına hükümetin, dünyayı kana bulayan, insan sağlığını hiç sayarak teknoloji geliştirme peşinde olan Bill Gates ve ekibinin isteklerini var etmek üzere faaliyet gösteren DSÖ ile işbirliği yapması ülkemizin  tarihine kara bir leke olarak geçecektir. Hiç tartışmasız egemenlik hakkımızla ilgili olan Ayasofya’nın tekrardan cami olarak kullanılmasına karar verdiğimiz bu günlerde, DSÖ’ye İstanbul’da şube açmasına izin vermek egemenlik hakkımızı tartışmalı duruma getirmiştir. Hükümetin bu karardan vazgeçmesinin, Ayasofya’nın cami olarak açılması kadar önemli olduğunu” söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.