89 yaşında baba olan efsane ismin iki çocuğu arasında 65 yaş fark var

Formula 1'in eski patronu Bernie Ecclestone, 89 yaşında 4. kez baba olma sevinci yaşadı. Ecclestone ve kendisinden 45 yaş küçük eşi Fabiana Flosi, bir erkek bebek sahibi oldular.  

02 Temmuz 2020
89 yaşında baba olan efsane ismin iki çocuğu arasında 65 yaş fark var

1
 
Spor dünyasının hızlı çapkınlarından olan Bernie Ecclestone 4. kez baba oldu. Yaklaşık 25 dakika süren doğum sonrası bebeklerini kucaklarına alan çift, çocuklarına Ace ismini verdiler.

 

 

2
 
Ekim ayında 90 yaşına girecek olan Ecclestone, "Ace adında bir oğlumuz oldu. Çok gururlu ve mutluyum" diyerek duygularını dile getirdi.
3
 
F1'in eski patronunun eşi Fabiana Flosi de doğum sonrası yaptığı açıklamada, "Her şey çok kolaydı. Doğum 25 dakikada bitti. Tanrı'ya şükrediyorum" ifadelerini kullandı.
4
 
Koronavirüs pandemisi nedeniyle uzun süredir İsviçre'de bulunan çift, doğumun hemen ardından evlerine çekildiler.
5
 
Ace, Bernie Ecclestone'ın ilk erkek çocuğu olurken 89 yaşındaki yöneticinin 65 yaşında Deborah, 35 yaşında Tamara ve 31 yaşında Petra isminde üç kız çocuğu bulunuyor.
6
 
 
7
 
 
8
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.