Güneş Restaurant'a Tam Not

Antalya'nın Lezzet ve Eğlence Mekanı Güneş Restaurant'dan Koronavirüs (COVID-19) Kapsamında Üst Düzey Tedbirler 

29 Haziran 2020
Güneş Restaurant'a Tam Not

Başarılı iş adamı İsmail Güneş'in oğlu Mehmet Cemil Güneş tarafından işletilmekte olan Antalya'nın gözde işletmeleri arasında bulunan Güneş Restaurant koronavirüs kapsamında ki üst düzey tedbirleri ile gündemde.

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs(COVID-19) pandemisi doğrultusunda aldığı tedbirlele insan sağlığına verdiği önemi simgeleyen Güneş Restaurant Antalya halkından da tam not aldı.İşletme içerisindeki sosyal mesafeli yerleşim planı, her bölümlerinde bulunan dezenfektanları ve işletme içerisini hergün kapanıştan sonra dezenfekte etmesi ile büyük takdir toplayan Güneş Restaurant müşterilerinin sağlığını kendi sağlığı gibi benimsemesiylede takdire şayen. Aileniz ve sevdiklerinizle gidebileceğiniz, lezzetin ve eğlencenin buluştuğu bu büyüleyici işletmede sizde şimdiden yerinizi ayırtmayı unutmayın.

Antalya'nın en iyi canlı performans etkinliklerinin adresi olan Güneş Restorant'da haftanın programı;

30 Haziran Salı- Elnur

01 Temmuz Çarşamba- Sinan Yıldırım

03 Temmuz Cuma-04 Temmuz Cumartesi- Erkam Aydar

05 Temmuz Pazar- Duygu Kutlu

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.