Meteoroloji alarm verince, halk çözümünü kendisi buldu

Meteoroloji'nin, İstanbul için 'sarı alarm' vererek yaptığı kuvvetli yağış ve sel uyarısından sonra vatandaşlar araçlarını halı, kilim, karton, kumaş, poşet gibi malzemelerle korumaya aldı.  

24 Haziran 2020
Meteoroloji alarm verince, halk çözümünü kendisi buldu

1
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yağış ve dolu uyarısı yapılınca Matbaacılar Sitesi'nde vatandaşlar arabalarına koştu. Vatandaşlar, araçlarının doludan ve fırtınadan zarar görmemesi için önlem aldı.
2
 
Araç sahiplerinin bazısı arabaları naylonla kaplarken, bazısı da karton, halı ve kilim kullanmayı tercih etti.
3
HALI VE KİLİM BULAMAYANLAR KARTONLA ÖNLEM ALDI
HALI VE KİLİM BULAMAYANLAR KARTONLA ÖNLEM ALDI
Aracını uyarılara karşı kartonla kaplayan Aytaç Özdemir, "Bir önceki doluda tavan ve kaput hasar görünce bu sefer önlem almak istedik ve arabamızı bu şekilde kapattık" dedi.
4
 
Araç sahiplerinden Emre Göktaş "Şu an araçlar bizden daha önemli. Araçlarımızın üzerİlerini herkes gibi biz de örttük. Geçen sene olan doluda da çoğu araç zarar görmüştü. "
5
 
Bu sene önlemimizi aldık. Dolu olursa bu kartonlar arabayı bir şekilde koruyacak ya da minimuma indirebilir ifadelerini kullandı. Sezer Takır ise, "Tedbiri elden bırakmadık ve uyarı gelince araçlarımızı korumaya aldık " dedi.

 

 

6
 
Bu şekilde arabayı olabildiği kadar kurtarmış sayılacağız dedi. Vatandaşlardan Yunus Akdeniz, 'Dolu yağacak diye halı ve kilimi bulamayınca kartonla kapattık. Burada elimizden gelen sadece kartonla kapatmak oldu" diye konuştu.
7
 
 
8
 
 
9
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.