Son Dakika: Bingöl'deki deprem sonucunda şehit verdik
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde meydana gelen 5,7 büyüklüğündeki depremde, Kaynarpınar Köyü'nde göçük altında kalan güvenlik korucusu şehit oldu.
Bingöl'de meydana gelen 5,7 büyüklüğündeki depremde, Karlıova ilçesine bağlı Kaynarpınar köyünde göçük altında kalan bir güvenlik korucusu şehit oldu.
Bingöl Valiliği, Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde meydana gelen 5.7 büyüklüğündeki depreme ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Valilik'ten yapılan açıklamada, "Karlıova/ Kaynarpınar Köyü'nde göçük altında kalan Güvenlik Korucumuz maalesef kurtarılamamıştır. Şehidimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Aziz milletimize başsağlığı dileriz" denildi.

Bingöl Valisi Kadir Ekinci ise yaptığı açıklamada, "Depremde çöken kulelerimizden birinin altında kalan kardeşimiz yaralı olarak kurtarıldı, diğer kardeşimiz ise ne yazık ki Hakk'ın rahmetine kavuştu, korucumuz şehit oldu, 6 vatandaşımız enkazdan sağ kurtarıldı, şuan itibariyle enkazda bulunan herhangi bir arkadaşımız kalmadı" ifadelerini kullandı.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Ankara’da narkotik operasyonunda 614 bin sentetik ecza ele geçirildi

Fon soruşturmasında Ertan Aydın’a yakalama kararı

ABP GENEL BAŞKANI BEDRİ YALÇIN’DAN İSTANBUL’DA MARİNA DİŞ’E ANLAMLI ZİY…

Kahramanmaraş’ta 16 yıl önce bulunan bebeğin ölümüne ilişkin cinayet ay…

AİLEM Engelsiz İletişim Merkezi 335 bin 288 çağrıya destek sağladı
