Gurbetçiler birbirlerine acımadı

Sultangazi'de yabancı uyruklu 4 kişi, girdikleri evde bulunan Pakistan uyruklu işçileri bağlayarak telefon ve paralarını gasbetti. Zanlıların bıçakla yaraladığı bir kişinin durumu ise kritik.  

11 Haziran 2020
Gurbetçiler birbirlerine acımadı

İstanbul Sultangazi'de yabancı uyruklu 4 kişi, gasp için yabancı uyruklu işçilerin yaşadığı eve girdi. Evde bulunan işçilerin ellerini ve kollarını bağlayan zanlılar, bir işçiyi bıçakladıktan sonra telefon ve paralarını gasbetti.

Olay, dün saat 15.30 sıralarında Sultangazi Habipler Mahallesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, yabancı uyruklu 4 kişi, evlerine girdikleri 2 Pakistanlı şahıstan birini önce bıçakladı, sonra her ikisini bağlayıp, telefonları ile 800 TL paralarını gasbetti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sultangazi'de güpegündüz gasp dehşeti: 1 kişi bıçaklandı

YARALI İŞÇİNİN DURUMU KRİTİK

Göğüs alt boşluğundan bıçaklanan 18 yaşındaki Pakistan uyruklu Şiraz Khan olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Bıçaklanan şahsın durumunun kritik olduğu öğrenildi. Olay sırasında evde bulunan Pakistan uyruklu Noor Muhammed (28) isimli şahıs ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.