Tüm zorluklara ve yasaklara rağmen taraftar, yeniden stada gitti

İspanya La Liga ekiplerinden Villarreal, tıpkı Bundesliga ve Süper Lig kulüpleri gibi taraftarlarının kartondan hazırlanan fotoğraflarını Estadio de la Cerámica'nın tribünlerine yerleştirdi. 

10 Haziran 2020
Tüm zorluklara ve yasaklara rağmen taraftar, yeniden stada gitti

Koronavirüs pandemisi sonrası yeniden başlamaya hazırlanan birçok ligde maçlar, sağlık tedbirleri nedeniyle seyircisiz oynanack. Almanya Bundesliga ve Spor Toto Süper Lig'in ardından İspanya La Liga'da da kulüpler, taraftarların fotoğraflarını tribünlere yerleştiriyor.

TARAFTARIN SESİ ÖZEL SES SİSTEMİ İLE MAÇ ESNASINDA YAYINLANACAK

La Liga ekiplerinden Villarreal, seyircisiz olarak oynayacağı maçlarda taraftarlarının fotoğraflarını tam boyutlu olarak, karton halinde tribünlere yerleştirdi.

İspanyol ekibi ayrıca, Estadio de la Cerámica'da oynanacak maçlarda taraftarların seslerini kurduğu özel ses sistemi ile maç esnasında yayınlayacak ve rakip takımı baskı altına almaya çalışacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.