Koronavirüsün pençesinden kurtulan Burak Akkul son halini paylaştı

1 ay boyunca koronavirüs tedavisi gören ve geçtiğimiz günlerde taburcu olan sunucu Burak Akkul, değişimini takipçileriyle paylaştı. Ünlü sunucu 7 ay önceki fotoğrafını şimdiki haliyle kıyaslayarak yaptığı paylaşımına "Fotoşoksuz" notunu düştü. Akkul'un önceki haline göre yıpranmış olması takipçilerini üzdü.  

07 Mayıs 2020
Koronavirüsün pençesinden kurtulan Burak Akkul son halini paylaştı

1
 
Çok Gezenti isimli gezi programında sunuculuk yapan Burak Akkul, geçtiğimiz ay rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Belirtiler sonrası koronavirüs testi yapılan Akkul'un sonuçları pozitif çıkmıştı.
2
 
Yaklaşık bir ay virüsle savaşan ve tedavi gören Akkul, geçtiğimiz günlerde virüsü yendi.

 

 

3
 
Hastaneden taburcu olan ve 17 kilo veren sunucu, son halini takipçileriyle paylaştı.

 

 

4
 
Akkul, 7 aydaki değişimini, 'fotoşoksuz' yorumunu düştüğü bu fotoğrafla gözler önüne serdi.
5
 
Akkul, sosyal medya hesabından ardı ardına açıklanan normalleşme süreciyle ilgili bir paylaşım yaptı.
6
 
Akkul, alınan kararların temelinde ekonomik etkenler yattığını söyledi ve şunu paylaştı: "Dünya daha fazla dayanamıyor, sağlık yerine ekonomiyi seçiyor… Şaşırmıyoruz. Sonuçları endişeyle bekliyoruz."
7
 

 

8
 
 
9
 
 
10
 
 
11
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.