Alanyaspor, Love için Beşiktaş'ın tazminat ödeyeceği iddialarını yalanladı

Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor, Beşiktaş'ın Vagner Love transferi dolayısıyla kendilerine tazminat ödeyeceğine yönelik iddiaları yalanladı.  

17 Nisan 2020
Alanyaspor, Love için Beşiktaş'ın tazminat ödeyeceği iddialarını yalanladı

 

Alanyaspor Kulübü, Beşiktaş'ın Vagner Love transferi için Alanyaspor'a tazminat ödeyeceği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Alanyaspor tarafından yapılan açıklamada, kulübün eski futbolcusu Vagner Love'ın transferiyle ilgili bugüne kadar Beşiktaş Kulübü'ne açılan hiçbir dava olmadığı ifade edildi.

Açıklamada, "Transferle ilgili alacaklarımızın tamamı geçmiş dönemde tahsil edilmiştir. Basında yer alan 'Beşiktaş Vagner Love transferi için Alanyaspor'a tazminat ödeyecek' şeklindeki haberler de gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.