Ekranların Tanınan Yüzü Erkam Aydar Kimdir?

Erkam Aydar Kimdir? İşte Biyografisi... 

16 Nisan 2020
Ekranların Tanınan Yüzü Erkam Aydar Kimdir?

 



ERKAM AYDAR KİMDİR?

Son dönemde ekranlarda pek çok yeni ve genç ismin, hem dizi hem de sanat camiasında yer almaya başladığını, başarılı projelerle izleyicilerin karşısına çıktığını görüyoruz. TV8 ekranında yayınlanan, Acun Ilıcalı yapımcılığında hazırlanan, ekranların sevilen yarışma programlarından O Ses Türkiye yarışması, yine yeni yeteneklerin ekranlara kazandırılmasına önemli bir görev üstleniyor. O Ses Türkiye yarışmasıyla ekranlarda yer almaya başlayan Erkam Aydar, 1993 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Bingöllü bir aileye mensup olan ailesiyle yaşamını İstanbul’da sürdüren Aydar, ilk, orta ve lise eğitimi sonrasında üniversite eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Sinema-Televizyon Bölümünde almaya başlamıştır.

KARİYER BİLGİSİ

İlk kez müziğe olan ilgisini, müzisyenlerin taklidini yaptığı dönemde keşfeden ve çevresinden gelen istek üzerine ses yarışmalarına katılmaya karar veren Erkam Aydar, katıldığı yarışma programı sonrasında geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmayı başarmış, gerek sesi gerekse de başarılı performansıyla yapımcıların dikkatini çekmiştir. Müzisyen olarak yaşamını sürdürmek istemesine karşın aynı zamanda dizi oyunculuğu içinde çalışmalar yapan Aydar, ekranlarda sergilediği performans sonrasında ilk dizi çalışması olan Adını Kalbime Yazdım projesine dahil olmuştur. İlerleyen dönemde sanatçının hem müzik hem de televizyon dünyasında daha etkin olması bekleniyor.



Erkam Aydar Hakkında Kısa Notlar

Erkam Aydar Kaç Yaşındadır: 1993 doğumludur ve (Nisan 2020'den itibaren) 27 yaşındadır.

Erkam Aydar Nereli: İstanbul (Aslen Bingöl)

Erkam Aydar Boyu Kaç: 1,77

Erkam Aydar Mesleği:  Oyuncu

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.