Cinsel içerikli film yıldızı, ''Korona ilacını bulan bilim insanı ile birlikte olacağım'' dedi

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle evinde izolasyonda kalan cinsel içerikli film yıldızı, ilginç biz vaatte bulundu. Lola Taylor ismi ile bilinen 27 yaşındaki Rus güzel Iyubov Bushueva, Instagram hesabındaki paylaşımında, koronavirüsün ilacını bulan bilim insanı ile birlikte olabileceğini söyledi.  

10 Nisan 2020
Cinsel içerikli film yıldızı, ''Korona ilacını bulan bilim insanı ile birlikte olacağım'' dedi

1
 
Milyonlarca insanın koronavirüs korkusu yaşadığı bu günlerde, insanlar gelecek bir aşı ya da ilaç haberine kilitlenmiş durumda.
2
 
Cinsel içerikli film yıldızı Rus güzel Iyubov Bushueva da bütün heyecanıyla koronavirüs ilacının bulunmasını bekliyor.
3
 
27 yaşındaki yıldız, Instagram'da korona ilacını bulan bilim insanı ile birlikte olabileceğini belirten bir paylaşım yaptı.
4
 
Moskova'daki evinden çıkması durumunda tutuklanacağını sölyeyen Iyubov, izolasyonda kalmaktan çok sıkıldığını ve ilacın bir an önce bulunmasını istediğini söyledi.
5
 
 
6
 
 
7
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.