Cinsel içerikli mail atan sapık tekrar ortaya çıkınca Hadise, soluğu savcılıkta aldı

Güzel şarkıcı Hadise, daha önce cinsel içerikli e-mail attığı ve kendisini takip ettiğini iddia ettiği şahıstan şikayetçi olmuştu. Günlerini evinde karantinada geçiren şarkıcı, bir kez daha aynı kişinin attığı taciz içerikli maillerle karşılaştı. Ünlü yıldızın tekrar savcılığa başvurduğu öğrenildi.  

10 Nisan 2020
Cinsel içerikli mail atan sapık tekrar ortaya çıkınca Hadise, soluğu savcılıkta aldı

 
 
1
 
Hadise'nin geçtiğimiz aylarda cinsel içerikli mailler attığını iddia ettiği kişi ile yeniden başı derde girdi.
2
 
"Bana cinsel içerikli e-mailler atıyor. Beni takip ediyor, gittiğim yerleri ve giydiğim kıyafetleri biliyor" diyerek şahıstan şikayetçi olan Hadise, şimdiler aynı kişinin benzer içerikli mesajlarını alıyor.
3
 
Yeniden ortaya çıkan taciz mesajları, güzel şarkıcıyı evinde karantinaya girdiği dönemde huzursuz etti.
4
 
Günaydın'ın haberine göre Hadise Açıkgöz, kendisini yeniden taciz etmeye başlayan kişi hakkında savcılığa ikinci kez şikayette bulundu
5
 
Savcılık, şahıs hakkında e-mail yoluyla tacizde bulunarak huzur ve sükûnu bozduğu gerekçesiyle 6 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açmıştı. Son şikayetle birlikte durumla ilgili yeniden soruşturma başlatıldı.
6
 
 
7
 
 
8
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.