Anadolu Birliği Genel Başkanı Bedri Yalçın'dan Berat Kandili Mesajı

 

07 Nisan 2020
Anadolu Birliği Genel Başkanı Bedri Yalçın'dan Berat Kandili Mesajı

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yalçın, bu mübarek gecenin Ramazan-ı Şerif ayının müjdecisi olduğunu belirtti. Yalçın mesajında " Berat Kandili, yaşamımızda yer alan en mukaddes gecelerden biridir. Bu müstesna gecede manevi duyguların artarak, ibadet, dua ve istiğfarlar ile cevab-ı hakk'a yöneldiğimiz, kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, nefret ve kin duygularını aşma zamanıdır. Bu gece aynı zamanda rahmet kapılarının açıldığı umut ve gönüllerimizin yeniden doğduğu ve güzelliklerinin tecelli ettiği bir zamandır. Berat Kandili'ni bir kez daha idrak etmenin mutluluğu ve huzurunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Yalçın ayrıca şunları kaydett: " Bu mübarek gecede dargınlıkları ve küslükleri unutmalı, kalplerimize şifa olması için bol bol dua edip tövbe ve itiğfarda bulunmalıyız. Nefsimize yüzleşerek günah ve hatalarımız için mevladan af dilemeliyiz. Berat Kandili'nin aydınlattığı manevi ortamın tüm dünyaya ve islam alemine sağlık barış huzur ve refah getirmesini rabbimden diliyorum. Bu vesile ile ülkemizin ve tüm islam aleminin berat kandilini kutluyor, bu mübarek gecenin insanlığın barış huzur ve saadetine bütün müminlerin affına vesile olmasını yüce allahtan niyaz ediyorum

Haber Kaynak; kanal7haber.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.