Bahamalar'daki 1 aylık karantinasını bitiren ünlü model ülkesine döndü

Tottenham ile Liverpool arasındaki Şampiyonlar Ligi finalinde mayo ile sahaya girerek adeta maçın önüne geçen Kinsey Wolanski, 1 aylık tatilini noktaladı. Ünlü model, eve dönüşte koronavirüs test denetimine girdi.  

06 Nisan 2020
Bahamalar'daki 1 aylık karantinasını bitiren ünlü model ülkesine döndü

1
 
Koronavirüs salgınının tüm dünyayı etkilemeye başladığı dönemde Bahamalar'a giderek hem tatil yapan hem de kendisini karantinaya alan Wolanski, 1 aylık sürecin ardından Los Angeles'a döndü.
2
 
Kara sınırını geçerek Amerika'ya giren Los Angeles'ın yolunu tutan 23 yaşındaki model, sınırda yapılan koronavirüs testine tabi tutuldu ve bu anları sosyal medyadan paylaştı.
3
 
"Şu an arabadayım ve teste gireceğim" diyen Wolanski, "Uzun bir gün olacak ama eve gitmeden önce güvende olmak çok daha iyi" ifadelerini kullandı.
4
 
Wolanski, geçen yıl Liverpool ve Tottenham arasındaki Şampiyonlar Ligi finalinde mayo ile sahaya girmiş ve zorlukla saha dışına alınmıştı.
5
 
Erkek arkadaşının sahibi olduğu internet sitesinin reklamını yapmak için Şampiyonlar Ligi finalinde sahaya atlayan Wolanski, bir anda tüm dünyanın gündemine oturmuştu.
6
 
Bu olayla bir anda ününe ün katan Wolanski'nin bu hareketinin ardından Instagram hesabı 300 bin takipçiden 3 milyona fırlamıştı.
7
 
 
8
 
 
9
 
 
10
 
 
11
 
 
12
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.