Yol çalışmaları Ordu'da devam ediyor

Ordu'nun Kabadüz ilçesinde Yokuşdibi, Yeşilyurt, Özlükent ve Gelinkaya mahallelerini birbirine bağlayan 2 kilometrelik yolun 1,6 kilometresinde betonlama çalışması tamamlandı. Karadeniz-Akdeniz yolu ile Çambaşı kara yoluna da bağlantı sağlayan güzergâhta çalışmalar devam ediyor.

06 Kasım 2026 188 okunma 1 dk okuma
Yol çalışmaları Ordu'da devam ediyor

ORDU - BHA

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz ilçesinde dört mahalleye ulaşım sağlayan bağlantı yolunda beton yol çalışması gerçekleştirdi.

Yokuşdibi, Yeşilyurt, Özlükent ve Gelinkaya mahallelerini birbirine bağlayan, aynı zamanda Karadeniz-Akdeniz yolu ile Çambaşı kara yoluna ulaşım sağlayan 2 kilometrelik güzergâhın 1,6 kilometrelik bölümü betonlandı.

Kalan 400 metrelik bölümde de çalışmaların sürdürüleceği bildirildi.

Mahalle muhtarından çalışmalara ilişkin açıklama

Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Ercan Akkaya, yolun daha önce toz ve toprak nedeniyle ulaşımda sorun oluşturduğunu belirtti.

Yapılan çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Akkaya, "Yolumuz toz, toprak içindeydi. Artık yolumuz beton yol ile buluşturuluyor. Bize bu hizmeti sunan Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler'e çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: BHA

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.
Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.

Marka Flower Çiçekçi