Dışişleri Bakanlığı'ndan Suudi Arabistan’a yönelik saldırıya ilişkin açıklama
Dışişleri Bakanlığı, Husiler tarafından Suudi Arabistan'ın kutsal Mekke şehrini hedef alan insansız hava aracı (İHA) saldırısına ilişkin açıklama yaptı.
ANKARA - BHA
Dışişleri Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından Husilerin Suudi Arabistan’a yönelik saldırısına ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Husilerin, kutsal Mekke şehrini hedef alan İHA saldırısını şiddetle kınıyoruz. Suudi Arabistan’ın egemenliği, toprak bütünlüğü ve güvenliğine olan desteğimizi teyit ediyor; Suudi Arabistan’la dayanışmamızı bir kez daha vurguluyoruz. Bölgesel istikrarı ve güvenliği de tehdit eden bu saldırıların derhal sona erdirilmesi ve gerilimi daha da tırmandırmaya matuf her türlü eylemden kaçınılması yönündeki çağrımızı yineliyoruz."
Kaynak: BHA
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler
SGK'dan lösemili çocukların tedavisine 7,4 milyar lira

39 ilde yasa dışı bahis operasyonu: 121 tutuklama

Bakan Kacır: Türkçe yapay zekâ modeli BİLGE yakında kullanıma sunulacak

Dışişleri Bakanı Fidan: Siyasi anlaşmazlıklar küresel ekonomiyi felç et…

Özbekistan'ın kırmızı bültenle aradığı zanlı Mersin'de yakalandı
