AKK Başkanı Yılmaz Teklifim Gelsin'in yeni hizmet ofisi açılışına katıldı
Ankara Kent Konseyi Başkanı ve ATO Başkan Vekili, ATO Başkanı Gürsel Baran ve beraberindeki heyet, Çankaya’da hizmet vermeye başlayan Teklifim Gelsin’in yeni ofisinin açılışına katıldı.
Ankara-BHA
Ankara Kent Konseyi Başkanı ve ATO Başkan Vekili Halil İbrahim Yılmaz, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, ATO Meclis Üyeleri Naz Öztürk ve Sabahat Altınışık ile Ankara Girişimci İş Kadınları Derneği (ANGİKAD) Başkanı Gözde Diker, Çankaya’da hizmet vermeye başlayan Teklifim Gelsin’in yeni ofisinin açılışına katıldı.

Girişimciliğe ve iş dünyasına katkı VE İŞ DÜNYASINA KATKI
Finans alanında hizmet sunan Teklifim Gelsin’in yeni ofisinin açılışında, Ankara’nın girişimcilik ve iş dünyasına yönelik gelişimi üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Açılış programı, kurdele kesiminin ardından gerçekleştirilen sohbet ve karşılıklı iyi dileklerle sona erdi.
Kaynak: BHA
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
TÜRKİYE kategorisindeki diğer haberler

Adana’da aile ve gelecek nesiller için ortak çağrı

Giresun'da Cumhuriyet Bayramı hazırlıkları ziyaretleri başladı

Kars’ta Okul Sporları Kros yarışmaları tamamlandı

Kars’ta Ata Sporu cirit geleneği yaşatılıyor

Meteoroloji’den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
